Moja eLKa miała mała stłuczkę parkingową.
Gość wyjeżdżał i zarysował lewy błotnik ,zderzak od RSki kolur czarna perła, kierunek poszedł się jeb.., listwa na zderzaku......
Był rzeczoznawca niby spoko luz .........
i KUR.. wycenili mi na 890 zł!!!
Toć to KUR.. parodia!!!
przecież za te śmieszne pieniądze to gówno zrobię!
Dlaczego trzeba się szarpać ale to ZAWSZE!!!
Nigdy nie może być normalnie!!!
Przecież ja tylko wóz chcę zrobić ,żeby wyglądał po ludzku!!!
A oni nie, przecież trzeb orżnąć normalnego POKRZYWDZONEGO człowieka.
Pasrane MTU!!!
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
Owszem, że może tak zrobić tylko warsztat zażąda różnicy między kosztorysem ubezpieczalni a ich, a potem możesz sobie dochodzić swoich praw z ubezpieczycielem.
Już dzwoniłem do nich i pytałem się co i jak!!!
Jadę w pon. do ASO(chyba) i nie będę się szarpał!!!
Oczywiście ,że na częściach ORI!
Sam kierunek to 150 listwa 150 lekko licząc!!!
A gdzie reszta się ich pytamna naprawę sam se map sprayem psiknąć!!!
w tym kraju bez pyszczenia rzucania CH..AMI i walki to nic nie ma!!!
Jedynie garb i nasrane na kark!!!
Owszem, że może tak zrobić tylko warsztat zażąda różnicy między kosztorysem ubezpieczalni a ich, a potem możesz sobie dochodzić swoich praw z ubezpieczycielem.
Powinien zażądać od sprawcy i wtedy nikt nie będzie chciał się ubezpieczać w firmie krzak.
MTU firma krzak?
A oni przypadkiem do Hestii nie należą?
Ubezpieczyciel ma w genach, że ma Cię na kasę wy...ać, więc takie zachowanie jest - niestety - normalką.
Dlatego właśnie zawsze robiłem bezgotówkowo
była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Dlaczego trzeba się szarpać ale to ZAWSZE!!!
Nigdy nie może być normalnie!!!
Przecież ja tylko wóz chcę zrobić ,żeby wyglądał po ludzku!!!
A oni nie, przecież trzeb orżnąć normalnego POKRZYWDZONEGO człowieka.
Pasrane MTU!!!
W przeciwnym wypadku składka OC byłaby 3-5 x większa (jak na zachodzie).
Muszą przecież zarabiać - a jak małolat ubezpieczy srolfa 3 tedeika za 199,99999 zł i potem przerysuje taką Octę na parkingu którą można zrobić w ASO (zgodnie z ostatnim orzecznictwem SN) to tobie policz ile są w plecy ....
casuper, nic sie nie martw, w pzu też grają w chuja i nie tylko oni, jak ci nie zalezy na zarobku to wal do aso i rób bezgotówkowo a do tego wynajmij sobie auto zastepcze na koszt ubezpieczalni :wink:
casuper, spokojnie , przecież weszła w życie ustawa że ubezpieczyciel nie ma prawa stosować zamiennikow ani zaniżać wartości auta przy wycenie ,było przecież o tym głośno, znajdź tą ustawę i do ubezpieczyciela ,pewnie o niej dobrze wiedzą tylko probują ludzie rżnąć na niewiedzy .
casuper, ja z tym mtu walczyłem od maja do grudnia bo nie chcieli nic wypłacić mimo iż była policja, nie moja wina, kolo dostał mandat. koleś poszedł do mtu powiedział że faktycznie była kolizja i on dostał mandat ale on nie poczuwa się do winy i on uważna ze to nie jego wina i oni na tej podstawie mi nie wypłaca Jeździłem codziennie przez 2 miesiące nic nie dało, sprawę skierowałem do rzecznika praw ubezpieczonych i on mi pomógł i wypłacili 5 tys a naprawa kosztowała więcej ale nie miałem siły z tymi dziadami się kłócić.
Kiedyś miałem walkę z Wartą!
4 czy 5 miechów szarpania się! co trzy dni jeżdżenie do nich papiery, papiery i gówno z tego walka o wszystko!!! Już miałem dość!
Kiedyś szkoda była z Generali(pamiętam ,że dopiero zaczynali i to była pełna profeska!!!
Zadowolony byłem!!!
Przecież im nie odpuszczę!!!
Chociaż ASO odwiedzę
[ Dodano: Wto 15 Maj, 12 22:26 ]
No i narazie jest tak...
Wóz poszedł dziś do ASO SKODY i wycenili na 3500! Wziąłem wóz zastępczy.
Podstawili Focusa z 2011 roku no i będę się musiał męczyć z tydzień!
Zobaczymy jak będzie dalej!
[ Dodano: Pią 22 Cze, 12 22:01 ]
No i się wszystko skończyło!!!
ELEGANCKO!!!
Naprawa-2900
Nowy zderzak od RS-ki juz nie pamiętam ile ale dużo
wypożyczenie samochodu-2850
Ani zł nie dopłaciłem, wydałem parę zł na tel. i na paliwko....
Komentarz